Xaquira, og Don Cavalo kan sælges, hvis den rette køber dukker op.

 

Jeg lægger stor vægt på, at hestene får et godt hjem.

 

Alle heste har en fremragende afstamning og for lusitanoer sjælden farve.

 

Se mere om hestene under præsentation af heste.

Formidling af Lusitanoer til salg

Søger du en ældre lusitano, eller en anden type end dem, jeg har her, kan du søge videre på de to danske hjemmesider, hvor der formidles lusitanoer til salg - typisk fra Portugal, men indimellem også fra Danmark eller andre steder i Europa.

 

http://www.lusitano.dk/

Formidler heste til salg og har masser af information om racen.

 

http://www.klassisk-dressur.dk/

Formidler heste til salg og har også et vist udbud af portugisisk rideudstyr

Derudover er der flere portugisiske hjemmesider, man med fordel kan kigge på, selvom de er på portugisisk. Jeg synes dog hurtigt at man finder ud af, hvad de forskellige hesteudtryk betyder, ellers se på www.lusitano.dk, der kan man finde oversættelser af de mest gængse betegnelser

 

http://www.cavalonet.com/pt/

 

 

Emigrante - SOLGT

Palominofarvet lusitanohingsteplag med den helt rigtige udstråling


Emigrante er velrejst med gode gangarter. Han er modig og fornuftig og kan blive en formidabel ridehest. Har vist interesse for spring og har bygning med potentiale til at gå de højere dressurkklasser.

Han har en spændende afstamning af næsten ren veiga-linie med den typiske hovedfacon. Han er i det hele taget meget typisk lusitano af både bygning og sind. Han er efter meget højt kårede forældre (moren kan ses hos mig) og et oplagt hingsteemne - med afstamning, farve, højde, gangarter, sind og det hele i særklasse.


Sælges til et godt hjem, der forstår at værdsætte hans kvaliteter, og som har planer om at beholde ham som hingst og  ønsker at stille ham til kåring, når tid kommer.
Det er min drøm, at han kan komme til at indgå i lusitano-avlen i Danmark, men jeg har desværre ikke selv faciliteterne til at opdrætte ham som hingst. Udelukkende af den grund sælges denne sjældne perle - det vil være for ærgerligt, hvis han ikke får en chance i avlen.
  
Prisidé 59.000

Xaquira

Den ultimative avlshoppe kåret med hele 75 point

Xaquira er 9 år og 160 cm høj. Hun avler store velrammede føl med dejligt temperament, gode bevægelser og masser af "barbiehår".

Xaquira er en ekstremt god mor. Hun har gået med føl de sidste par år (fra jeg importerede hende fra Portugal i 2008), men er nu tilredet. Hun er meget sensibel og kan rides for fine hjælpere.  

Sælges til rutineret rytter, der forstår at arbejde med tålmodighed, forståelse og uden pres.

Prisidé 95.000,-

Don Cavalo SOLGT!

Lusitanoen man tager med til det hele

 

Don Cavalo er en vallak fra 2008. En rigtig ven og en rigtig "barbiehest". 

Han er nem at håndtere og elsker at blive nusset om. Er vant til smed og går pænt i trailer og kan sagtens køre alene.

 

Vi er godt igang med tilridningen og har været på de første ture i skoven, hvor han er dejlig styrbar og ridelig i alle tre gangarter.

 

Han kunne være oplagt, hvis man leder efter en lusitano man uden videre kan tage med til arrangementer, kurser, dyrskuer, opvisninger, konkurrencer osv.

 

Han har gode bevægelser og er en relativt høj lusitano - ca 165 cm (har ikke målt præcist, så det er et gæt)

 

Prisidé 40.000,-

Lav din egen hjemmeside med mono.net
"));